Cégbemutató

Cégünk 2001 óta foglalkozik a német Aluplast nyílászárók forgalmazásával és beépítésével, mely profilból Magyarország egyik legnagyobb nyílászáró gyártó cége, a Hevestherm készíti a legmodernebb technológiával a kiváló minőségű nyílászáróinkat.

 

A több mint tíz éves tapasztalatunk eredményeképp a nálunk vásárolt és az általunk beépített nyílászárók mind esztétikai, mind hőtani és hangszigetelési, mind műszaki szempontból elégedett ügyfeleink tovább ajánlásával egyre jobban bővült a megrendelőink köre.

 

Nyílászáróink, árnyékolástechnikai eszközeink kiváló minőségű magyar gyártású termékek, melyek ár-érték arányban a legjobbak közé tartozik.

 

Ügyfeleinket irodánkban, bemutató termünkben, családias környezetben előre megbeszélt időpontban tudjuk kiszolgálni.

Szakembereink a helyszínen díjtalan felméréssel összekötve az Ön elképzelésének legmegfelelőbb árajánlatot tudják elkészíteni.

A megrendelt terméket beépítő kollégáink szakszerűen beépítik, amennyiben igény van rá.

Szakszerűen beépített termékeinkre két év jótállást és ezt követő szavatosságot vállalunk.„Aki ilyen MINŐSÉGET szeretne, és ezeken az ÁRAKON, az forduljon hozzánk bizalommal, mert mi meg is csináljuk!”Üdvözlettel: a Balla Bt. csapata