30 év után kiköltöztünk a kertvárosba

Újdonsült férjemmel, mind a ketten városi gyerekek voltunk. 30 évig panellakásban laktunk és az első közös fészkünk is egy tízemeletes legfelső szintjén volt. Mivel, mind a ketten ebben nőttünk fel, különösképpen egyikünket se zavarta. Viszont ahogy közeledett a gyerekvállalás gondolata, ugyanúgy közeledett egy családi ház gondolata is. Mivel a városi közegtől nem szerettünk volna teljesen elszakadni, ezért a falusi élet szóba se jöhetett, de a kertvárosi közeg nagyon is kecsegtető ötletnek tűnt. Lakberendezőként szeretem, ha körülöttem lévő környezet a mi stílusunkra és ízlésünkre van formálva, ezért leginkább olyan házat kerestünk, ami teljes felújítást kíván maga után.

Váratlan problémák

Szinte azonnal megtaláltuk a tökéletes családi házat, egy csendes nyugodt környéken. A belvárosi rész mindössze 10 percre van kocsival, de a tömegközlekedés se vesz igénybe negyed óránál többet. A falakat újrafestettük és az ablakokat is kicseréltük, mert a házban még azok a régi fakeretes darabok voltak. Igaz, hogy olyan házat kerestünk, ami felújításra szorul, de arra nem gondoltunk, hogy az fűtési rendszert és a vízvezeték rendszert is ki kell cserélni. Kicsit bosszankodtunk is miatta, de ilyen rejtett problémák törvényszerűen előfordulnak.

Ha profi szakemberekre van szükség: vizgazfutesszerelo24.hu

Ezeket a munkálatokat szerettük volna igazán jó szakemberekre bízni, hogy többé ne jelenthessenek gondot. Ekkor bukkantam rá a vizgazfutesszerelo24.hu oldalára. Rögtön láttam, hogy valószínűleg itt találom meg a legjobb szakértelmet, hiszen több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek. Mivel épp az ebédszünetem utolsó pár percében bukkantam rájuk, ezért azt láttam a legjobb megoldásnak, ha kérek tőlük egy visszahívást. A pár soros űrlapba gyorsan bepötyögtem milyen munkálatokra lenne szükségem és megkértem őket, hogy csak 4 óra után hívjanak. A nap vége felé már kezdtem szinte elfelejteni micsoda felfedezésre tettem szert délben, de rögtön eszembe jutott, amikor 4 óra után pár perccel megcsörrent a telefonom. Egy idősebb férfihang szólalt meg a vonal másik végén. Nagyon kedvesen és türelmesen válaszolt minden kérdésemre, majd miután ő is feltett pár kérdést, abban maradtunk, hogy még keresni fogom, miután megbeszéltem a részleteket a férjemmel is.

Mindenkinek csak ajánlani tudom

Végül sikerült megegyeznünk és tényleg nem csalódtam az általuk nyújtott szolgáltatásban. Valóban nagyon színvonalas munkát végeztek, mind a fűtési rendszer, mind pedig a vízvezeték rendszer teljes cseréjét illetően. Biztos vagyok benne, hogy ezentúl mindig őket fogom hívni, ha ilyesféle karbantartási munka adódna és az ismerőseimnek is előszeretettel fogom ajánlani. Természetesen gázszereléssel is foglalkoznak és mindenféle javítási munkálatot is vállalnak. Az oldalukon pedig minden hasznos információt megtalálsz, amit tudni kell egy egyszerű halandónak ezekről a munkafolyamatokról. Rengeteg vízszerelői munkát felsorolnak, amit részleteznek is, de ugyanez van a fűtésszerelői vagy a gázszerelői munkáknál, így ha szánunk rá pár percet, akkor azt is megtudhatjuk, hogy milyen problémával állunk szemben és pontosan milyen szakemberre is van szükség.

Azóta több ízben ajánlottam már őket barátoknak és ismerősöknek, ők is nagyon meg voltak elégedve velük. Mivel 0-24-es ügyeletben dolgoznak, a nap bármely percében lehet őket hívni, így ha pechedre az éjszaka közepén önt mondjuk ki a WC, akkor is tudod őket hívni, mert SOS esetén akár 1 órán belül is kiérnek a helyszínre Budapesten és Pest megye egész területén egyaránt.