A feledékenység átka

Nemrég újítottuk fel a házunkat, ami azt is jelenti, hogy vadonatúj műanyag nyílászárókra cseréltük a régi, már nem megfelelően szuperáló ablakokat. Átfestettük a szobákat, vettünk pár új bútort. Nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel, igazán otthonossá lett az ingatlan. Hála a nagy, új ablakoknak, sokkal fényesebb és világosabb minden helyiség, és jó érzés volt benn tartózkodni.

Ez az idilli állapot azonban nem tartott sokáig. Miután végeztünk a munkálatokkal, úgy gondoltuk a párommal, hogy megérdemlünk egy kis kikapcsolódást, így lementünk egy hétvégére a Balatonra. Nagyon jól éreztük magunkat, mert akkor még nem sejtettük, mi vár ránk, mikor hazaérünk.

Az eső ugyanis behatolt házba, egy nyitva felejtett ablaknak köszönhetően. Felfoghatatlanul dühös voltam magamra, amiért megfeledkeztem róla, hogy be kellene csukni az ablakot. Öröm az ürömben, hogy legalább egy betörő sem kapott kedvet bemászni a házba, hogy eltulajdonítsa értékes ingóságainkat. De akkor is bosszantó, hogy megtörtént ilyen eset, ráadásul pont azután, hogy szépen kifestettük a szobákat.

A biztosításunk pedig nem terjedt ki a nyitva felejtett ablak miatt befolyt víz okozta károkra, így a mérgelődési index még tovább emelkedett bennem, mikor erre fény derült. Szerencsére a párom higgadtabb természetű, és jobban tudta kezelni ezt a problémát. Abban mind a ketten egyetértettünk, hogy nem csak biztosítási csomagot, hanem biztosítót is szeretnénk váltani, ugyanis az ügyintéző modora csak tovább tetézte a hangulatomat.

A Pannon-Safe nevezetű biztosítóra esett a választásunk, egyrészt a kedvességük és felkészültségük miatt, másrészt mert kedvező feltételekkel tudtunk náluk biztosítást kötni. Az üzletkötőnk rendkívül rugalmas volt, pontos tájékoztatást adott, hogy könnyedén megállapíthassuk, melyik lakásbiztosítás a legideálisabb a számunkra. Ha érdekel titeket, itt találhatjátok meg őket: https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas

A már meglévő kárt értelemszerűen magunknak kellett megtéríteni, azonban a jövőben biztosítva vagyunk a feledékenységből eredő beázás ellen. Na igen, az is megnyugtató, hogy tisztában vagyunk vele, milyen károk esetén fizet a biztosító, hála az ügyintézőnek. Bár azt hozzá kell tenni, hogy tanultam az esetből, azóta kétszer is megnézem, minden zárva van-e.

A cég egyébként nem csak biztosításokkal, hanem hitelekkel és mindenféle pénzüggyel kapcsolatos dologgal is foglalkozik. Rendkívüli pontossággal világosítanak fel minden laikust, ezért mi is a lehető legkedvezőbb ajánlatok közül tudtunk válogatni. A megfelelő biztosítási összeg meghatározásában is annyit segítettek, hogy elképzelhetetlen lett volna nélkülük helyes döntést hozni.

Bár mi személyesen voltunk az irodában, magát a biztosítást a honlapon megtalálható biztosítási kalkulátoron keresztül kötöttük. Ennek az az oka, hogy így a már meglévő biztosítónkkal kötött szerződést a Pannon-Safe bontotta fel helyettünk, így nekünk ezzel már nem kellett törődnünk. Mindezek mellett elképesztően hamar elkészültünk mindennel, mert, mint írtam, egy nagyon rugalmas cégről van szó.

Amellett, hogy rugalmas, stabil és megbízható is, hiszen 20 éve vannak a szakmában, ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy olyan kiterjedt partnerhálózattal rendelkezzenek, melynek segítségével rengeteg másik biztosító ajánlatai közül tudnak szemezgetni, hogy az ügyfeleik valóban a számukra legideálisabb terméket választhassák. Ezért őszinte szívvel ajánlom mindenkinek a céget, tényleg megbízható és korrekt csapatról beszélünk.