A férfi bőr pénztárcák remek kiegészítői a mindennapoknak

Ha egy férfi igazán adni akar a megjelenésére, akkor a legapróbb részletekig oda kell figyelnie a dolgaira. Az egy dolog, hogy ne járjunk rongyos cipőben meg foltos, szakadt nadrágban, de kevesen gondolnák, hogy akár egy pénztárca is meghatározó kellék lehet. Erre akkor döbbentem rá, mikor egy régi barátommal vacsoráztam, akinek jól menő ablakos vállalkozása van. 10 évvel ezelőtt indította, mostanra pedig nagyon szépen beindult az üzlet, több alkalmazott is dolgozik neki, ő pedig szinte már csak tárgyal és árajánlatokkal foglalkozik, a többi működik a maga útján. Szóval éppen vacsoráztunk egy étteremben, ahogy a régi barátok szoktak, és amikor hozták a számlát, ő gálánsan felajánlotta, hogy állja a cechet, ne is foglalkozzak vele. Azonban amikor elővette a bukszáját, rögtön szemet szúrt, milyen divatos és elegáns darabot tart a kezében. Belegondoltam, hogy az enyém már elég viseltes, így hát vettem egy nagy levegőt, és megkérdeztem, hogy hol vette. Elvégre a férfi bőr pénztárcák minden öltözékhez, minden alkalomhoz jól illenek.

A barátom megörült neki, hogy észrevettem, mert még elég új vétel volt neki is, és rögtön el is mesélte, hogy tulajdonképpen véletlenül talált rá. Éppen cipőt keresett magának a következő tavaszi szezonhoz, amikor feltévedt a cipomarket.hu oldalára is. Mint mondta, az egy dolog, hogy férfi-női lábbelikből micsoda választékuk van, de állítása szerint a férfi bőr pénztárcák terén is nagyon sok hasonló bolt irigykedhetne rájuk, hiszen nagyon jutányos áron kínálnak kifejezetten minőségi darabokat. Elővettem a telefonomat, és megkértem, hogy mutassa meg nekem a cipomarket.hu vonatkozó oldalát, mert őszintén szólva magam is egy ideje gondolkodom rajta, hogy lecserélem a megviselt kis tárcámat. Készséggel teljesítette a kérésemet, és igazat kellett hogy adjak neki: itt aztán tényleg nagyon jó férfi bőr pénztárcák vannak!

A klasszikus vonalvezetésű visszafogottól kezdve a más anyagokkal kombinált dizájner darabokig mindenféle férfi pénztárcát kínálnak, ráadásul 5 és 12 ezer forint között. Őszintén meglepett, hogy találni még ebben az árfekvésben minőségi anyagokból, jó formatervezéssel készült férfi bőr pénztárcákat, és olyannyira belemerültem, hogy a barátomnak kellett szólnia, hogy most már induljunk. Otthon aztán alaposabban is szemügyre vettem mindet, hogy ráakadjak a nekem megfelelőre. Fontos számomra, hogy ne legyen túl nagy, mert én zsebben szeretem hordani, viszont legyen benne elég hely az igazolványaimnak, bankkártyámnak, készpénznek. Végül kinéztem magamnak egy csinos darabot, ami nem is a legolcsóbb, de nem is a legmagasabb árfekvésben található, és a szokásos módon megrendeltem. A munkahelyemre kértem a kiszállítást, mert ott a nap nagy részében elérhető vagyok.

Alig telt el pár nap, máris jött a hívás, hogy itt van a rendelésem, menjek érte. Izgatottan vettem át a küldeményt, és a lelkesedésem csak fokozódott, mikor kinyitottam. A tárca pontosan olyan volt, mint amilyet kinéztem, és amilyenre szükségem volt! Gyorsan át is pakoltam bele mindenemet, hogy ellenőrizzem a méretét, kapacitását. Szerencsére tökéletesen át tudtam mindent tenni bele, és mivel még egy kicsit kisebb is, mint a régi, így a zsebemben is kiválóan elfér. Egy szó, mint száz: ha érdekelnek a férfi bőr pénztárcák, és igazán igényes darabot szeretnél venni megfizethető áron, akkor a cipomarket.hu oldalán biztosan találni fogsz magadnak megfelelőt!