Ablak csere után új szúnyoghálót is beszereztünk a diszkontdepo.com-ról

A nyílászárók lecserélése után úgy éreztük a tavasz közeledtével muszáj lesz új szúnyoghálókat is vennünk, mert ugyan nem sok ablakunk van, de a hálószobákat mindenképp be kéne biztosítani a bogarak ellen.

Szóval, mint a modern eberek többsége, én is rászabadultam az internetre, hol tudnék a legjobb áron szúnyoghálót venni? Végül a diszkontdepo.com oldalon találtam nem konkrétan ezen a néven, hanem pollen elleni hálóként, számunkra megfelelő terméket. Az oldalon persze sok-sok más minden is van: autó alkatrészektől, a fúrókon, különböző szerszámokon keresztül a konyhai gépeken és felszereléseken át a lakberendezési dolgokon keresztül a kisebb műszaki cikkekig minden, amit az ember csak ki tud találni.

Nekünk épp a szúnyogháló volt az elsődleges szükséglet. Arra azért oda kellett figyelnem, hogy mekkora az ablakunk, mert sajnos csak egy sztenderd méretben lehet őket megvásárolni, de nekünk épp jók voltak. Az különösen tetszett, hogy a szokásos szúnyoghálóval ellentétben, ez a pollenszűrő rendes ruhaanyagból van, és kvázi egy második függönyként is szolgál. Mi egy háromdarabos csomagot rendeltünk, ami pont elég az ablakainkra, és egy kicsit spóroltunk is árban, mintha egyenként tettük volna őket kosárba.

A szállítás össztömegtől függ, de a legalacsonyabb az olyan ezeröt-ezerhatszáz forint körül van, ami szerintem még teljesen oké. A házhoz szállítás három munkanapon belül meg is történt, ahogy azt az oldalon is írták. Akkor tarthat ez tovább, ha a termék nincs esetleg raktáron, de ha jól értelmeztem, akkor sem tarthat tovább öt munkanapnál. Fizetni pedig lehet előreutalással és utánvéttel is, kinek mi tetszik jobban.

Én csak ajánlani tudom a diszkontdepo.com-ot. Nézzetek körül ti is.