Ablakcsere és feketekömény mag olaj

Amikor ablakot cserélek, sokszor ott van a házigazda is, aki lelkesen beszél mindenről, ami csak eszébe jut. Ezen beszélgetések alkalmával nagyon sok j információt szedhet magára az ember.

Nemrég például ablakcsere közben csengetett a postás, és a ház tulajdonosa el is kezdte nekem nagy lelkesedéssel magyarázni, hogy megérkezett a hidegen sajtolt feketekömény mag olaj, amit a humanityaruhaz.hu oldalról rendelt.

feketekömény mag olaj
feketekömény mag olaj

Ez az oldal mindenféle természetes anyagokkal foglalkozik. Itt meg lehet vásárolni a szappankészítés alapanyagait, az otthoni krémek és tisztálkodószerek kedvelt anyagait is, illetve rengeteg természetes kozmetikumot, olajat.

A pattanások sok tinédzser és sajnos egyre több felnőtt életét megkeserítik. Ezek a pattanások kijöhetnek valamilyen ételallergia okán, de az is előfordulhat, hogy a nem megfelelő bőrápolás miatt jönnek ki.

Nem mindegy, hogy milyen bőrtípusunk van, és milyen kozmetikumot használunk rá – legalábbis ezt mondta a hölgy.

A natúrkozmetikumok ezért is jók, mert általában egyszerűen el lehet dönteni, hogy száraz, zsíros vagy kombinált bőrre vannak, és egyértelmű, hogy mire használjuk őket.

A feketekömény mag olaj például a gyulladáscsökkentő hatása miatt pattanásokra is használható. Megnyugtatja az irritált bőrfelületet, gombás fertőzésekre is használják.

Fertőtlenítő hatása miatt pedig tökéletes a pattanások kezelésére is.

A humanityaruhaz.hu oldalon lehet kapni, a hölgy is innen rendelte. Azt hittem, hogy elég drága egy ilyen készítmény, pedig nagyon olcsón, mindössze 449 Ft-ért hozzá is lehet jutni online. Az itteni termékeket át lehet venni személyesen az üzletükben, de ki is szállítják őket, ha arra van igény, hiszen nem lakhat mindenki az üzletükhöz közel.

Még sosem hallottam erről a készítményről, de már tudom, hogy kiváló gombás fertőzések kezelésére és a pattanásos bőr is hálás érte, ha bekenjük vele.

Nem tudok sokat a natúr kozmetikumokról, meg a hasonló krémekről, szét fogok nézni ezen az oldalon, mert itt nagyon sok olajat lehet kapni, kíváncsi vagyok rá, hogy van-e valami, amit én is használni tudok majd, esetleg valamelyik gyógyszerem helyett.