Az ablakosoknak van humoruk

Hosszas huzavona és ügyintézés után eljutottunk végre oda, hogy megkaptuk a pályázati pénzt a nyílászárók cseréjéhez, sikerült beszereznünk a kívánt ablakot, sőt, még egy szuper szerelő csapatot is találtunk a munkára. A rengeteg rohangászás közepette fel sem tűnt, hogy az ablak beszerelési munkák éppen április elsejére esnek, így még nagyobb sikere volt nálam a csapatnak, amikor viccesebbnél viccesebb feliratos pólókban érkeztek meg szerelni.

Kérdésemre, hogy hogyan jött az ötlet, elmesélték, hogy baráti sörözgetés közben keveredtek fel a lolmarkt.hu oldalára és nem tudtak ellenállni a humoros feliratoknak, jó pár pólót rendeltek tőlük. Szerencséjük volt, hogy éppen a LOLmarkt-tól rendeltek, mert a sörözgetés hatására sikerült rossz méretű pólókat venniük elsőre, de így a méretcserét is flottul meg tudták oldani, pikkpakk megrendelték a cserét a lolmarkt.hu oldalán, a GLS futár hozta a jó méretű pólókat és elvitte a becsomagolt téves méretűeket. Így semmi sem állt az útjukban ahhoz, hogy április elsején mindhárman kedvenc hobbijukról szóló vicces pólóban jöjjenek szerelni. A horgász pólóján a „Horgászat nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb” felirat volt, míg az autóőrült az „Eat, sleep, drift, repeat” mellett döntött. A kedvencem a harmadik volt, a „Csak három nap sörözök a héten, tegnap, ma és holnap.” felirattal.

Annyira megtetszett az ötlet, hogy fel is mentem a lolmarkt.hu oldalára és rendeltem jó pár pólót és néhány karácsonyi pulóvert is (jó, jó, tudom, hogy messze van még, de az csak nem marad el?!). A férjemnek egy zöld színű „Azt csinálok, akkor és ott, amit akarok, amíg a feleségem azt mondja, rendben” feliratú pólót választottam, magamnak pedig egy „Anya szeretete végtelen, a türelme már más kérdés” pólót vettem rózsaszínben. Kislányunk nagy cicabolond, így egyértelmű választás volt neki a sárga „A cicák boldoggá tesznek” póló. Karácsonyra pedig fehér rénszarvasos egyenpulcsink lesz „Boldog Karácsonyt” felirattal. És igen, hódolni fogok a nyálas amerikai szokásnak is és az egyenpulcsis fotónkból képeslap készül. A szájmaszkok is viccesek, különösen a Spongyabob maszk tetszett, vettem is belőle egyet az unokaöcsémnek. Tanultam az ablakosok esetéből és kötöttem minden darabra egyenként +190 Ft-ért méretbiztosítást, így ha valamelyik méret mégsem lenne tökéletes, nem kell újra kifizetnünk a szállítási díjat.

Az egyedi pólók nyomtatásának lehetősége pedig remek ötletet adott! Édesapám idén ünnepli majd 70. születésnapját, amire nagy hajcihővel készülünk, rengeteg vendég, torta, szuperebbnél szuperebb ajándékok, minden, ami egy ilyen kerek születésnapra jár. Most pedig az jutott eszembe, hogy életének minden emlékezetes pillanatáról (diplomaosztó, esküvő, gyerekek-unokák születése stb) nyomtattatok egyedi pólókat és abban pompázik majd a vendégsereg. Biztosan nagyon meg fog hatódni tőle, remek fotókat lehet csinálni majd például a pólók szerint időrendi sorrendbe állítva a vendégsereget. Nekem pedig jó apropó, hogy végre digitalizáljam a régi fotók egy részét, amit mindig csak halasztgatok… Jeleztem az e-mailes ajánlatkérésben, hogy viszonylag sürgős lenne a pólók gyártása, hogy mindenkinek ki tudjam még osztani a megfelelő pólót és nagyon rendes volt a lolmarkt-hu ügyintézője, elsők közé tette a megrendelésem, így gyorsan és jó minőségben megérkezett minden rendelt darab.

Nagy sikere volt mindenkinél az ajándéknak, édesapám nagyon boldog volt az eredeti ötlettől, a vendégek pedig örültek, hogy a jó minőségű pólókat máskor is tudjak majd hordani. A végén pedig még az ablakosoknak is írtam egy rövid köszönő e-mailt, szuper hangulatot teremtettek nálunk a formabontó és vicces ötletükkel.