Az új ablakok mellett duguláselhárításra is szükség volt

Végre oly sok év után kicseréltük az ablakokat és ajtókat a házunkban. Nem volt egy könnyű menet, de az eredmény nagyon szép lett és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Tényleg sokat kellett rá várni, mert egyszerűen nem volt meg hozzá a szükséges pénzösszeg. Gyűjtögettünk, mindig félretettünk és most végre sikerült megújítani, ami persze nagyon rá is fért az összesre.

Aztán, amikor végre elkészültünk az egésszel, akkor úgy döntöttünk, hogy ezt meg is mutatjuk a barátainknak, így szerveztünk egy kis mulatságot. Szerencsére mindenki eljött, aki csak tudott és nagyon jól éreztük magunkat, jókat ettünk, ittunk.

Egészen egy pontig, amikor is az egyik barátunk kijött a wc-ből azzal, hogy eldugult. Na most mi lesz? Ekkor az egyik barátom gyorsan kapcsolt, hogy “SOS vízszerelés Buda” és már hívta is a vizszereles.net céget.

Elmesélte, hogy ő mindig ezt a szolgáltatót hívja, mert mindig nagyon meg van velük elégedve, így nincs oka, hogy másokkal próbálkozzon. Persze más is ezt tenné egy olyan cég esetében, mint a vizszereles.net, akik már több mint 30 éve vannak a piacon és szinte mindent láttak már, amit csak lehet. Legyen az csőtörés, vízszerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, egyszóval mindent, amit csak lehetett.

A szerelők, akikkel dolgoznak mind rendelkeznek az úgynevezett AA minősítéssel, ami jelenleg a lehető legmagasabb minősítés, amit meg lehet kapni. Ez azt jelenti, hogy ezek a szerelők rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal és tudással, így bátran rájuk lehet bízni bármilyen problémának az elhárítását.

Vállalják, hogy akár 1 órán belül kiérnek a helyszínre, ami valljuk be őszintén nem is olyan rossz. Persze ehhez az kell, hogy csak Pest megyében és természetesen Budapesten vállalnak munkákat, hiszen logikusan, ha az ország bármely részébe vállalnának, akkor nem valószínű, hogy kiérnének akár egy órán belül is. A barátunkhoz általában olyan 30-40 perc alatt kiértek az ő elmesélése alapján.

Amikor valaki szeretné felvenni velük a kapcsolatot, akkor vagy felhívja őket közvetlenül a honlapon található számon, vagy pedig kér tőlük egy visszahívást. Ezt úgy tudja megtenni, hogy a honlapon található hibabejelentés gombra kattint, ami átviszi egy olyan felületre, ahol meg kell adni a nevet, telefonszámot, email címet és egy rövid üzenetben azt is, hogy mi maga a probléma. Itt nyilván nem kell hosszasan, csak a lényeget, mert a részleteket úgyis meg lehet beszélni telefonon.

Nagyon jól hangzott az elmesélés és most már mindenki tudja, hogy mit kell tenni, akkor, ha SOS vízszerelés kell Budán.