Az úszópelenkád ne legyen ablakon kidobott pénz

A házunk épp felújítás alatt áll, szeretnénk kicsit korszerűsíteni a fűtést és kicseréljük a nyílászárókat is. El szeretnénk adni az ingatlant, így nem árt, ha ezeket a dolgokat megcsináljuk, így nagyobb piaci értéke lehet majd a háznak.

A fűtési rendszert napok alatt kicserélték, az utómunkálatok hosszabbak voltak, a teendők feltornyosultak, mert időközben jelentkezett az ablakos is, hogy neki most lenne jó az ablakcsere. Egyszerre dolgozott tehát nálunk a kőműves, a szobafestő és az ablakos is. Feleségem pedig extra feladatokat bízott rá, “ha már otthon vagyok”. A kislányunk a hét végén kezdi meg a babaúszást, amire én fogok majd vele együtt járni, és mint kiderült, ezekre az órákra speciális úszópelenka használata szükséges. Éppen a telefonba magyaráztam drága nejemnek kissé emelkedett hangnemben, hogy “de nekem aztán halvány lila gőzöm sincs arról, hol lehet kapni ilyet és egyáltalán milyen a jó úszópelenka, ne idegesítsen már, hogy ezt nekem kéne beszerezni…”

A diskurzust meghallotta az ablakos kolléga, akik mutogatott nekem, hogy “nyugi haver, majd én segítek”, így letettem a telefont. Mi férfiak tartsunk össze, elkezdtünk beszélgetni a baba úszópelenkákról. Mint kiderült, az ablakosnak is van már 3 kisebb gyermeke és mindegyikkel jártak babaúszásra, így nagyon szakértőnek tűnt a témában, azt ajánlotta, hogy a Rossmann meg a DM-es pelusok helyett próbáljam ki inkább a netes rendelést, mert az erre szakosodott webshopokban nagyon jó minőségű és házhoz rendelhető pelusok vannak. Zene füleimnek, el sem kell mennem hazulról és mégis megkapom azt, amiről azt sem tudom még, hogy kicsoda.

Az ablakos beütötte a böngészőmbe, hogy https://www.lord.shop.hu/uszopelenka , és máris egy egészen új világ nyílt meg előttem. Aranyos, cuki, halacskás úszópelenkákat lehet rendelni több méretben, 7-14 kg-os, 7-18 kg-os vagy 12-25 kg-os gyerekek részére. Első rénézésre nekem mindegyik pelenka ugyan olyan volt, ezért megrendeltem a drágábbat, hiszen az én kis csillagomnak csak a legjobb jár!

Volt készleten, a személyes átvétel a csepeli üzletükben jelenleg a koronavírus járványra való tekintettel szünetel, így kétféle szállítási opció közül választhattam: A Lord Shop saját futára kiemelt nagyvárosokba túraútvonalon jár és viszi ki a csomagokat, vagy a GLS futárszolgálattal juttatják el hozzám. Mivel mi egy kisebb faluban lakunk, így a GLS-t választottam, ők mindig megtalálják a házunkat, 2 napon belül nálam is volt a csomag, rendeltem mellé még ezt-azt, hogy meglegyen a minimális 5000 Ft értékűn rendelés.

Feleségem nagyon örült, amikor nem csak az úszópelenka érkezett meg, hanem rendeltem neki még mosószereket, cuki mintás nadrágpelenkákat, illóolajokat stb. Nagyon büszke volt rám, hízott is a májam rendesen, nem mondtam neki, hogy ezt a kitűnő tippet az ablakosunktól kaptam.