Csajos kiruccanás, fiús ablakcsere

Körülbelül 10 éve nyáron, mikor 13 éves voltam a szüleim ablak és ajtócserébe fogtak a családi házunkon és mindenhová műanyag ablakok kerültek az eddigi fa keretes ablakok helyére. Ekkor nyáron, míg a fiúk ezen dolgoztak, kiruccantunk 3 napra a Balatonra, anyu barátnőjével és a lányával. Felejthetetlen lett a dolog, ugyanis leestem a hintáról és a szemfogamból letört egy darab. Anyukám eléggé meg volt ijedve, és hamar intézkedett is. Ekkor voltam először a Fogorvos Budapest rendelőjében, ahová viszont azóta is járok.

Bevallom nagyon be voltam tojva, féltem, hogy mit fognak csinálni a fogammal, mégiscsak 13 éves voltam. A Fogorvos Budapest doktornője nagyon kedves volt, érezte, hogy nagyon izgulok, így türelmes volt és végighallgatta a történetet is, hogyan estem le a hintáról, így teljesen át tudtam szellemülni és kicsit el is felejtettem, hogy éppen hol vagyok. Megnézte a fogaimat és először megdicsért, hogy milyen egészséges, szép állapotú fogacskáim vannak, úgyhogy továbbra is vigyázzak rájuk, ezt a kis malőrt pedig gyorsan helyre is tudjuk rakni, de még nem most. Azt mondta, hogy meg tudja most is csinálni egy kis korona segítségével a pótlást, de olyan pici a törés, hogy érdemes lenne várni körülbelül fél vagy 1 évet, amíg picit jobban lekopik még a fog és akkor szépen rá tud húzni egy cirkon koronát, ami el fogja takarni a sérülést, és nem is fog látszani, hogy mi történt. 1 évvel később vissza is mentünk és megcsinálta a cirkon korona építését a fogamra, teljesen fájdalommentesen.

Azóta is a doktornőhöz járok minden kezelésemre, mert ahogy a honlapon is olvasható a skála nagyon széleskörű, az általános orvosi dolgokon kívül, implantációval és fogszabályozással is foglalkoznak. A rendelő pedig nagyon szép környezetben található, mindig időben fogadnak és nagyon jól felszerelt, profi munka, ami itt zajlik. Panaszra még soha nem volt okom egyik orvosnál sem.