Felújítás a raktárban a polcrendszerek is újak

Amikor eltervezte a főnököm, hogy a raktárat felújítja, nem gondolta volna, hogy ennyire teljes körűen fog sikerülni. Hiszen első gondolata az volt, hogy csak kifestet. Ennek a vége az lett, hogy nem csak festést kaptak a falak, hanem az ablakok és az ajtó is új lett, műanyag, ami nem vetemedik, és nem is olyan könnyű feltörni. A műanyag ajtóba még plusz vasréteget is kért, hogy ténylegesen biztonságos legyen, hiszen nem minden nap cserél ilyesmit az ember, ezért mindenképpen azon az elven volt, hogy jó minőségű, időtálló legyen. De nem csak a nyílászárókkal volt így, hanem a salgó polcokkal is.

Új salgó polc lett felszerelve, és milyen jól tette ezt, hogy beújított salgó polcokat, hiszen eddig némileg rendezetlen volt a raktárunk, de most, mintha kicserélték volna. Minden a helyén van, és olyan jó minőségű anyagból vannak a salgó polcaink, hogy még 20 év múlva is ott fognak állni, és stabilan tartják a rájuk helyezett dobozokat.


A salgó polcokat, egy remek cégtől sikerült megvásárolniuk, ahol ténylegesen nagyon jutányos áron tudott hozzá jutni a polcrendszerekhez. Nem csoda tehát, hogy még a felújítás mellett ezt is sikerült nyélbe ütnie. Azt mondta a főnök, hogy ha újra kell rendelni salgó polcokat, akkor sem rendelne máshonnan csak ettől a cégtől, úgyhogy ez mindenképpen az elégedettségét mutatja.