Felújítás után végre lett egy dolgozósarkom

Végre eljött a családunkban is az ideje – vagy inkább úgy mondom, összegyűlt egy kis összeg – a felújításra. Az elmúlt évtizedekben a tisztasági festésen és egy-két leselejtezett bútor cseréjén kívül másra nem volt lehetőségünk, de most úgy döntöttük, lecseréljük a nyílászárókat, és kicsit a szobákat is átalakítjuk. Így, mivel nagyon szeretek varrni, nem csak egy új ablakot, hanem egy új dolgozósarkot is kaptam, varrógéppel együtt! Mondanom sem kell, hogy nagyon örültem neki. Persze a munkálatok jó sok ideig eltartottak, és utána azt a rumlit se volt semmi eltakarítani… De mégis azt mondom, hogy megérte! Azóta már használatba is vettem a megújult szobámat. Egy álmom vált valóra, tényleg!

Gondolom, kíváncsiak vagytok, honnan sikerült beszerezni az új varrógépemet, ugye? Most megosztom veletek ezt a titkot! Anyáék online rendelték, teljesen meg voltam lepődve, hogy milyen modernek, egy nagyon jó webáruházat sikerült találniuk, aminek Varrógépguru a neve. A Varrógépgurunál egyébként ipari, nagyon komoly, több százezres gépek is vannak, nem csak háztartásba való varrógépek és egyéb gépek (például hímző- vagy reteszelőgép). Alkatrészt is lehet tőlük rendelni a weboldal megfelelő menüpontján található email címen, vagyis a Varrógépgurunál mindent megtalálhatunk egy helyen, amire a varrás gépi részét illetően szükségünk lehet. Különösen érdemes annak szétnéznie az online áruházban, aki nem egy bizonyos márka mellett kötelezte el magát, hanem szeretné széles termékskálán megtalálni a legjobb ár-érték arányú varrógépet. A Varrógépguru olyan nagy márkák gépeit forgalmazza például, mint a Singer, a Brother vagy a Siruba.

Nekem nagyon tetszett a weboldal, amikor utána néztem, nagyon könnyű eligazodni rajta és csomó infót megtalálhatunk ott. Azt is a honlapon olvastam, hogy a Varrógépguru a GLS futárszolgálattal működik együtt, ők viszik ki a megrendeléseket. Ez általában 1-3 munkanapot vesz igénybe, ha raktáron lévő termékről van szó, ha külön meg kell rendelni, akkor ez hosszabb időt is igénybe vehet. A telephelyükön is át lehet venni a kiválasztott árucikk(ek)et. A fizetést kétféle módon tudják a vásárlók megtenni, egyfelől lehetőségünk van előre utalni, de ha úgy kényelmesebb, rendezhetjük utánvéttel (a futárnál vagy a telephelyen), készpénzzel vagy bankkártyával is az összeget.

Ha új orsóra vagy bármi egyébre lesz szükségem, biztos, hogy a Varrógépgurutól fogom megrendelni! Addig is nagyon örülök az új varrógépemnek.