Még az ablakfóliát is az expresszbolt-ról rendeltük

Idén nyárra végre elkészültünk a házunk teljes felújításával. Legutoljára a nyílászárókat hagytuk, vagyis kicseréltük az ajtókat és az ablakokat is. A régiek már nagyon elavultak voltak, gyakorlatilag már alig fogta meg a hideget, szinte az utcát fűtöttük. Már tényleg nem lehetett tovább várni ezzel a felújítással.

Az új ablakokat egy ismerősünk cége rakta be. Nagyon szép munkát csináltak, még a szomszédok is átjöttek, hogy megcsodálják. Viszont egy dolgot elfelejtettünk, az pedig a megfelelő sötétítés azért, hogy ne lásson be mindenki.

A belátás elleni ablakfóliát utólag rendeltük meg csupán 1990 Ft-ért. Ez a típusú üvegfólia egyaránt használható bel- és kültéren, vagyis nyugodtan tehetjük a konyha, a szoba, a nappali ablakára vagy akár valamilyen kültéri üvegfelületre. Teljesen környezetbarát PVC, mellyel a természetet is védjük, illetve tökéletes választás az UV sugarak ellen, sőt még vízálló is.

Hogy miért ez az oldal? Mert már hosszú ideje innen rendelünk sok mindent. A termékkínálatuk folyamatosan megújul, mindig új termékekkel találkozhatunk, melyek nagyon praktikusak. Szerintünk egyáltalán nem drága, hiszen azért az árért, amit kifizetünk, megfelelő minőséget kapunk. Általában nem kellett sokat várni a megrendelt termékekre, mert 2-3 napon belül megkaptuk. Szerviz garanciát vállalnak, ami azt jelenti, hogy a meghibásodott terméket vissza tudjuk küldeni és a cég saját szervizében tudják orvosolni a problémát. Az ügyfélszolgálatot többféleképpen is el tudjuk érni abban az esetben, ha szeretnénk a problémánkat bejelenteni vagy bármilyen kérdésünk lenne. A honlap tetején megtalálható mind a két elérhetőség. Egyrészt írhatunk emailt, amihez akár képet is lehet csatolni vagy fel tudjuk hívni a megadott telefonszámot, ahol a kollégák nagyon kedvesek és proaktívan állnak a problémánk megoldásához.

Amit talán a legjobban szeretünk, az a 14 napos termék visszaküldési lehetőség. Ha nem tetszik az, amit rendeltünk, akkor van lehetőségünk arra, hogy visszaküldjük a cégnek. Ezt nem kell hosszasan megindokolni, hanem csak egyszerűen nem kérjük az árut. Nálunk már párszor előfordult ilyen és minden nagyon flottul ment, helyette vásároltunk másik terméket az oldalon.

Röviden csak ajánlani tudjuk mindenkinek és ezután is innen fogunk vásárolni.