Mi a teendő, ha a fagyis ablak véletlenül nagyobb lesz?

Idén végre megvalósul az álmom, amit már kisgyermek korom óta dédelgetek.

Szüleim vendéglátósok voltak, így valahogy kézenfekvő volt, hogy felnőttként én is ezt a szakmát fogom választani. A nyitott kérdés az volt csak, hogy milyen pozíció lesz az, amivel foglalkozni akarok.

Vendéglátós szakközépbe járta, aztán fősuli turizmus-vendéglátás szakon, majd jó pár év gyakorlat. 

És végre összegyűlt annyi pénz, hogy üzletet nyithassak, meg persze kikristályosodtak a terveim is mit is szeretnék igazán csinálni.

Az olasz életérzést szeretném elhozni Budapestre, egy étterem és fagyizó ötvözésével.

Találtam egy jó üzlethelyiséget, a lokáció kiváló, de van mit alakítani a dolgokon és akkor még finoman fogalmaztam.

Mindenképp hatalmas ablakportát szeretnék, hogy csak úgy áradjon a fény és egy nyílást is tervezek a fagyis pultnak, ahova szintén speciális ablakra van szükség.

A hatalmas ablakok révén még az étterem belső tereiben ülő vendégek is ha becsukják a szemüket könnyedén a napsütötte Itáliában érezhetik magukat.

Ez egy kardinális kérdés és ezt az ablakos is megértette.

Egészen szépen folytak a munkálatok, mindent be is tudtunk szerezni amit megálmodtunk, így stílusában is kiváló esztétikai sík mentén épül fel az üzlet, csakúgy, mint a későbbi étlap és itallap.

Az ablakkereteket külön nekünk gyártották Olaszországban és úgy szállíttattam ide, Budapestre.

A beszerelésnél viszont akadt egy kis probléma.

Ugyanis centikkel odébb volt a kihagyott nyílás fala, mint ami a fagyis pult ablaknak érkezett.

Következett hát a falvésés és a többi… Szerencsére az ablakos ezt a kihívást is megugrotta, ezer éve ezzel foglalkozik, de nekem a kiszemelt fagyis pult helyett másmilyen kellett keresnem, egy jóval nagyobbat. Hirtelen azt sem tudtam merre keresgéljek. Körbekérdezősködtem ismerős körökben, hátha akad egy nyerő tipp, de végül maradt az internet. És milyen jól tettem, hogy a neten böngésztem, mert különben soha nem találtam volna rá az rdealer-re.

rdealer

Ez a vendéglátós mennyország!

És a sors iróniája, hogy a cég is olasz minőségi termékeket forgalmaz.

A cégről egyébként azt érdemes tudni, hogy tapolcai bázissal rendelkeznek, két telephelyet is fenntartanak és bemutatóteremmel is rendelkeznek a raktáruk mellett. Több mint 20 éve vannak a piacon ezzel a családi vállalkozással és úgy fejlesztik évről-évre magukat.

A főoldalon rögtön akciós termékekkel találjuk szembe magunkat, amik szuper lehetőséget biztosítanak a kedvező árú, ámde minőségi gépek megvásárlására.

Ha lejjebb görgetünk, akkor pedig a népszerű termékek közül válogathatunk.

Minden náluk vásárolt termékre garanciát biztosítanak. Ennek időtartama csakis attól függ, hogy új, vagy már használt gépet vásárolunk. Az új gépek esetén 1 évet, míg a használt termékeknél 3 hónapot vállalnak. Probléma esetén ezt Tapolcán, a székhelyükön lehet intézni.

Ugyan alapesetben nem tüntetik fel a szállítási opciókat az egyes termékeiknél, de szükség esetén állak rendelkezésre és erre is találnak megoldást. Erre vonatkozó igényünket csupán rendelésnél kell jelezni, majd egyeztetni az rdealer munkatársával.

Az rdealer weblapján továbbá találunk egy blog felületet is, ahol különféle cikkekben olyan érdekes témákat tárgyalnak mint a jó kemencesütő kiválasztása, a megfelelő mosogatógép megvételénél mikre ügyeljünk vagy épp a különféle eljárások megvizsgálása a vákuumcsomagolás terén. 

Az oldalt egyébként 2 kattintással lehet átváltani angol nyelvre is, ha éppen prezentálnunk kell valamit egy magyarul nem beszélőnek. És ugyanígy, a jobb felső sarokban a forintos árakat is könnyedén válthatjuk euróra, ha éppen az szükséges a számításinkhoz.

Ha konkrét elképzeléssel érkezünk az oldalra afelől, hogy mit keresünk, akkor csak be kell gépelni a gép megnevezését, vagy bármely keresőszót az erre létrehozott keresősávba és már láthatjuk is a találatokat.

Nézelődéskor érdemes viszont a különféle szekciókat végignézni. Mindegyik kis- és nagyipari vendéglátós gép külön csoportokra van bontva, így sokkal átláthatóbb az oldal.

Keresgélhetünk a csomagolástechnika terén, az előkészítési folyamatokhoz tartozó gépek között, fagyigépek csoportjában, megvizsgálhatjuk a húsiparhoz kötődő termékeket vagy épp a hűtési és fagyasztási folyamatokhoz is keresgélhetünk a kínálatban. Ne felejtsük ki a listából az italkészítő gépeket, a sütést vagy épp főzést vagy épp a mosogatást se. Ezekhez mind egytől egyig találunk profi, kiváló minőségű gépeket az rdealer kínálatában.

Ha egy kategória felkelti érdeklődésünket, akkor elég csak rákattintani és egy újabb listát találunk. Ezen belül ismét lehetőségünk van a szűkítésre adott szempontok alapján. Ilyenek az alketógiák, a márka szerinti keresés, de a gépre szánt összeg minimumát és maximumát is megadhatjuk. Na meg persze a gép állapotát is vehetjük alapul, hogy használt vagy új terméket szeretnénk vásárolni.

A megjelenítendő listát pedig többféle módon is rendezhetjük, ahogy nekünk éppen kényelmes.Választhatunk a felsorolás priorszálása között is, hogy népszerűség, ár esetleg újdonság szerint szeretnénk végigtekinteni a kínálaton.

Például, ha megnyitjuk a fagylaltgépek kategóriáját, akkor 11 alkategória és 18 márka közül választhatunk a 147 terméknél.

Mindegyik termék a listában képpel jelenik meg, így kiválóan látható, hogy mivel is állunk szembe, nem kell további kereséseket csinálni a megnevezés alapján.

Természetesen a termék elnevezése is szerepel a fotó alatt, továbbá a nettó ár, valamint egy rövid ismertető, hogy mit érdemes tudni a gépről.

Ha rákattintunk egy kiszemelt termékre, akkor bővebb információhoz jutunk a műszaki tudnivalókról amellett, hogy további fotókhoz is hozzáférünk.

Ez főként a használt termékek esetében szuper dolog, mivel az adott gép jelenlegi állapotáról kapunk hiteles képeket.

Ha már fotók: már a listanézetben is minden terméknél jelölve van egy kis szimbólummal, hogy használt vagy új termékről beszélünk.

A konkrét termék nézeténél lehetőségünk van a kedvencek közé menteni, ha tovább nézelődnénk.

Viszont ha vásárlásra kerül a sor, akkor csak kattintsunk a bevásárlókocsira és máris megjelenik az rdealer elérhetősége: az ügyfélszolgálat telefonszámai, a telephelyek címei és az e-mail cím.

Vásárlási igényünket kapcsolatfelvételt követően tudjuk leadni.

Erre lehetőség van az rdealer nyitvatartási idejében. Minden hétköznap reggel 8 és délután 4 között érhetjük el őket, hacsak nem e-mailt írunk a cégnek.

A kapcsolat fülnél lehetőségünk van akár a honlapon történő levelezésre is, ahol pár adat megadása után meghatjuk üzenetünket. De ezen a felületen is láthatjuk a térképen pontosan hol helyezkednek el az rdealer telephelyei is, ha személyesen keresnénk fel őket.

Legyen szükségünk bármely kategóriában található vendéglátóipari kis- vagy nagygépre, biztosan találunk megfelelőt, ami évekig pompás szolgálatot tesz majd számunkra és minőségi ételek és/vagy italok előállításában fog segédkezni.

A garancia az rdealer és azok a neves márkák, akiknek gépeit forgalmazza a cég a kiváló magyar vendéglátás elérése és szintentartása végett. 

Egy jó géppel a munka is kényelmesebbé válik, leegyszerűsödhetnek a munkafolyamatok és nem kell aggódni attól, hogy cserbenhagy a berendezés. 

Válasszuk az rdealert és utána már csak a jó recepteken kell gondolkodni, hogy mit kínáljunk a vendégeinknek.

Végül én is innen veszem a fagyishűtőmet, ami pont 4 ízzel lehet majd gazdagabb kínálatú, mint azt eredetileg terveztem. Hála az egyedi méretű ablaknak…

De sebaj, az rdeaylernél találtam rá megoldást!