Nagyon megéri takarítógépet bérelni

A mamámnál nyílászáró csere volt nemrég. Azt a koszt, ami ott maradt a munkálatok után leírni sem tudom. Nagyon meglepődtem, hogy azok, akik beszerelik a nyílászárókat, egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogyan hagyják ott maguk után a munkaterületet. Természetesen nem mondom azt, hogy jöjjenek hatalmas ipari gépekkel, és takarítsák fel az összes porszemet maguk után, de azért bizonyos dolgokat igenis illő lenne ilyenkor eltakarítani a munka befejezését követően.

Egyébként erről jut eszembe, hogy a Greenway Magyarország Kft. olyan szolgáltatással foglalkozik, amiknek keretein belül ipari takarítógépeket lehet tőlük bérelni. A takarítógépek között szerepelnek nagyobb takarítógépek, amelyekkel nagyméretű területeket könnyedén lehet tisztán tartani. Tudjátok, ezek olyanok, amikre akár rá is lehet ülni, és a munkaterületen úgymond végigkocsikázva letisztítja a felületet. Természetesen nem csak ráülős takarítógép kapható náluk. Van olyan takarítógép, amit ráállva lehetett működtetni, és olyan is, ami gyalogkísérős, illetve a nagy gépek mellett kis gépeket is lehet bérelni tőlük, mint porszívó, kárpittisztító, vízszívó és a sokoldalú egytárcsás súroló.

Miért érdemes igénybe venni takarítógép bérlést? Ennek a szolgáltatásnak több előnye is van. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nincs beruházási költség, hiszen nem kell megvásárolni a drága ipari takarítógépet, illetve egy tervezhető fix havi költséget kell csak megfizetni. Ezeknek köszönhetően javulhat a likviditás, nem kell a forrásokat takarítógép eszközökben tartani, és a megvásárolt takarítógéppel szemben, amiknek csak egy része írható le amortizációs költségként évente, a fix havidíj költsége azonnal is teljesen leírható.

Ráadásul a fix havidíjnak köszönhetően könnyen lehet tervezni a költségeket, és így egy egyenletes kiadással tud számolni az a cég, amelyik igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Attól nem kell félni, hogy milyen takarítógépet fognak biztosítani a bérlés időszakára, hiszen prémium kategóriájú takarítógépekről van szó, amelyek egyébként a Greenway Magyarország Kft. weboldalán megtekinthetők. Mindegyik gépről található egy nagyon részletes adatlap, amely tartalmazza a főbb jellemzőket, a műszaki adatokat, részletes információt a teljesítményről, valamint a tisztítási és száradási eredményekről, ezenkívül a működéséről is lehet tájékozódni a weboldalon, illetve amennyiben van hozzá tartozék, akkor azokat is meg lehet találni a weboldalon, valamint a specifikáció PDF formátumban is elérhető az oldalon.

A Greenway Magyarország Kft.-vel egyszerűen fel lehet venni a kapcsolatot a weboldalunkon található e-mail címen, illetve telefonszámon keresztül, ahol készséggel válaszolnak a bérléssel kapcsolatos kérdésekre, illetve a bérlési igényt is le lehet adni erre a remek szolgáltatásra. Azt gondolom, hogy sok cég életében nagy segítség tud lenni egy ilyen szolgáltatás, hiszen nem mindenkinek éri meg nagy pénzeket beleölni a takarítógépek vásárlásába.