Nyílászárókkal foglalkozó vállalkozásom új logót kapott

Én és a fiam egy sikeres vállalkozást tartunk fenn immár tizenkettedik éve. Az ő ötlete volt, hogy megújulhatna a kis üzemünk arculata. Egy jópofa embléma valóban jót tenne, még a céges autóra is felmatricáztatnám. Egy szintén vállalkozó kedves ismerősünk ajánlotta a keresobenelso hu marketinges tanácsadást és kivitelezést folytató munkáját.

Felkerestük őket, hogy szeretnénk egy teljesen friss imázst a cégnek, és megbeszéltünk egy személyes konzultációt, ahol górcső alá vehetjük a különböző igényeket és szempontokat. Már sokat hallottam erről a marketinges csapatról, de még soha nem olvastam utánuk, így gondoltam a találkozó előtt megnézem mit is takar a keresobenelso hu. A honlap könnyen áttekinthető, így gond nélkül eligazodtam rajta. Sokrétű a feladatkör, amivel megbízhatóak, például keresőoptimalizálás, szövegírás, weboldal készítés is szerepel a grafikai tervezésen felül a repertoárjukban. A felsorakoztatott színes referencia is azt támasztja alá, amit idáig hallottam róluk; profi ötletek és profi kivitelezés jellemzi a Keresőben Elsőt. Nem is akadt kétségeünk afelől, hogy a logókészítéssel is őket bízzuk meg, és az eredmény tökéletes volt!

keresobenelso hu

A konzultáció során rengeteg szempontot figyelembe vettek, nagy hangsúlyt fektetve a személyes stílusunkra, és a vevők igényeire. Megkértek, hogy a lehető legtöbb információt próbáljam meg átadni, hogy az arculat teljes mértékben visszatükrözhesse a szemléletünket. A színválasztásban nagy dilemmába kerültem, de igazán szuper ötletekkel álltak elő. Végül meg is született a tökéletes logó, amely igazán méltó éke lett a kis vállalkozásunknak és hűen foglalja magába a vevők felé közvetíteni kívánt értékeket.