Organikus ablaktisztítószer a BioCitytől

Festőként nagyon fontos számomra a természetes fény, illetve a jó kilátás, ezért építkezéskor úgy alakítottuk ki a házat, hogy minél több ablak nyíljon a kertre a napsütötte oldalon. Ez egyrészt nagyon klassz hangulatot kölcsönöz a háznak reggelente, amikor besüt a reggeli fény és sokat spórolunk az áramon is, hiszen csak este van szükség mesterséges világításra, másrészt azzal jár, hogy rengeteget kell ablakot pucolni. Mivel a férjemmel egy ideje igyekszünk öko háztartást vezetni és minél kevesebb vegyszert használni most már a tisztítószereket is a biocity.hu oldalon vásároljuk meg, amely a BioCity áruház webshopja. Az oldalt még pár éve fedeztem fel, amikor áttértem a vegán életmódra. Az üzlet fő profilja ugyanis az egészséges élelmiszerek, a natúr kozmetikumok, a táplálék kiegészítők és az öko mosó-, és tisztítószerek. Már számtalanszor rendeltem tőlük, nem csak élelmiszert, de kozmetikai cikkeket is, mint például kézkrémet, körömápolót, hajfestéket, illetve különböző öko mosószereket is, és még sosem okoztak csalódást, jó áron kínálnak minőségi termékeket. Egyszer még, amikor Szegeden jártunk a férjemmel az üzletükbe is betértünk, és természetesen megpakolt zsákokkal távoztunk, hiszen a BioCitynél tényleg szinte minden megkapható, ami egy alap vegán étrendhez szükséges. Superfood- ok, vitaminok, asztalt és szárított gyümölcsök, fűszerek, granolák, kása alapok, zöldségkrémek, fehérjék, és sok egyéb. De emellett a diétázók, a gluténérzékenyek, vagy egyszerűen csak egészségesen étkezők is megtalálhatják a legfontosabb összetevőket az étrendjükhöz. Mivel mi Pesten lakunk ezért házhoz szállítással szoktuk kérni a csomagokat, amelyek 2 – 6 napon belül szoktak érkezni. Sokszor az áruház Naturcity néven futó saját márkás termékcsaládját választjuk, hiszen ezek elérhető áron nyújtanak hasonló minőséget, mint az ismertebb márkájú társaik.

Egyébként megéri online, a biocity.hu oldalról vásárolni, hiszen sokszor akciósan vehetjük meg kedvenc termékeinket, illetve ezen felül még jutalom rendszeren alapuló kedvezményben is részesülhetünk. Ha pedig szeretnénk elmélyülni az egészséges és környezetkímélő életmód, vagy a természetes kozmetikumok vagy tisztítószerek világában, akkor az oldalon található blogot is érdemes figyelemmel követni. Ezen felül különböző jótékonysági akciókról is értesülhetünk, amelyet az áruház bonyolít le, hiszen számukra fontos a társadalmi szerepvállalás.

Ami miatt még szeretek a biocity.hu oldalon vásárolni az az, hogy a különböző termékekről, illetve márkákról is tudok tájékozódni rendelés előtt, amelyre egy bevásárló központ polcai előtt állva nem igen van lehetőség. Így ezek segítségével könnyedén ki tudom választani a számomra legszimpatikusabb márkájú termékeket. Így került a választásom arra az organikus üvegtisztítóra is, amelyet már évek óta vásárolok a BioCitytől. Semmi más dolgom nincs vele, csak felhígítom vízben, lefújom vele az ablakokat és máris élvezhetem a csodás kilátást és a beáradó napfényt.