Ritkán jön olyan jól valami, mint a lidl heti akciói

Hacsak valaki nincs olyan jó helyzetben, hogy nem kell figyelnie a bankszámla egyenlegére, akkor sajnos folyamatosan figyelnie kell a jó ajánlatokat, akciókat. Hiába keres az ember jól, vagy legalább elfogadhatóan, attól még annyi minden vonja el a forrásokat hónapról hónapra, hogy nem árt minden elguruló forintra figyelni. Ott van például a testvérem, akinek egy ablakos vállalkozása van, egyedi ablakokat készítenek és szerelnek be az embereivel, és mégis, meg kell válogatnia a vásárlásait ahhoz, hogy fenn tudjanak tartani egy tisztességes családi életet. Persze ennek is megvan az oka, hiszen ő is a kevés tisztességes kisvállalkozók egyike, aki mindenkinek rendes bért fizet és be is jelenti az alkalmazottait, ám ez azzal is jár, hogy kevesebbet tud a profitból hazavinni. Éppen emiatt fontosak neki többek között a lidl heti akciói, amit most már nem csak újságon keresztül, hanem a telefonján, online is nyomon tud követni a digitalizált akciós újságok segítségével!

Annak idején jóval nagyobb gondot okozott az ő és a felesége számára, hogy nyomon kövessék, hogyan is állnak éppen a lidl heti akciói, hiszen az az egyetlen nagyobb üzlet a közelükben, és két kicsi gyerekkel nem egyszerű messzebbre menni egy-egy bevásárlásért, így viszont csak akkor juthattak hozzá az akciós újsághoz, ha betértek érte, illetve ha volt. Mert mindannyian tudjuk, hogy az ilyen kiadványokat elég gyorsan el szokták kapkodni, amikor frissek, néha-néha adódik csak olyan alkalom, amikor a második-harmadik napon is marad belőle. Többször is előfordult, hogy családi összejövetelekkor a nejével egyszerre panaszkodtak arra, hogy sokszor csak tehetetlenül téblábolnak a lidlben, mert tudják eldönteni, mit is vegyenek meg, illetve nagyon nehezen találják meg az akciós termékeket. Így igen nehéz előre tervezni, dolgokból beraktározni még nehezebb. Akkor még nem tudtam nekik mit javasolni, de nem sokkal később szerencsére megoldottam a gondjukat!

lidl heti akciói

Éppen dolgoztam az irodában, amikor feltűnt, hogy az egyik munkatársam pár perc szünetet tart, és egy érdekes oldal volt nyitva a monitorán. Habár olyan volt, mint egy újság, mégis úgy nézett ki, mint a lidl heti akciói. Odamentem mellé, és megkérdeztem tőle, hogy mit olvasgat. Kiderült, hogy ismer egy olyan oldat, ahol az emlegetett üzletlánc aktuális akciós újsága olvasható, mi több, lapozható formában is fent van! És nem csak a Lidl akciós újsága, hanem csomó másé is. Nem is gondoltam volna, hogy létezik ilyen portál, ahová egytől egyig fel vannak töltve az éppen futó akciós újságok, mégis itt volt előttem. Annyira megörültem neki, hogy gyorsan visszapattantam a helyemre, és magam is megnyitottam, hiszen nem minden nap látni ennyire hasznos webhelyet, mint az akcioleso.hu! Itt aztán tényleg minden lényegi üzlet és üzletlánc akciós kínálata megtalálható: élelmiszerboltok, ruhaüzletek, műszaki cikkek, és még rengeteg minden egyéb. Csak ezután jutott eszembe, hogy a testvéreméknek is mennyire jól jönne, úgyhogy nem sokkal ezután el is küldtem neki. És milyen jól tettem!

Még aznap délután felhívott a tesóm, és olyan örömmel újságolta, hogy mennyire tetszik neki az online akciós újság, mint amilyet gyerekkorunkban hallottam tőle utoljára. Nem győzött hálálkodni, hogy mennyire nagy segítség számukra, hiszen így nem kell folyton újságok után kajtatniuk, a lidl heti akciói bármikor lecsekkolhatóvá váltak a számukra. Bőven elég csak a telefonjukkal felmenni az akcioleso.hu oldalra, kikeresni a lidlre vonatkozó kiadványokat, és máris akár munka közben vagy a buszon hazafelé utazva össze tudják szedni, mi mindent érdemes éppen venni, miből tudnak hosszabb távra betárazni. Meg is ígérte, hogy meghívnak engem és a barátnőmet egy kerti partira, amint jobbra fordul az idő, bár én enélkül is szívesen segítettem nekik. Végső soron mindenki jól járt ezzel a felfedezéssel, de annak duplán örülök, hogy a testvéreméknek tudtam kicsit könnyíteni a mindennapjain.