Szelel a babakocsi? Akkor nem a megfelelő anyagból készült

Rengeteg helyen voltam már ablakokat beszerelni, kicserélni a nyílászárókat, és a legtöbb esetben az volt a baj a régiekkel, hogy szelelt. Kellemetlen, mikor szelel az ablak, télen pedig besüvít a kellemetlen, hideg szél.

Most, októberben még viszonylag sokan hívnak, hogy cseréljek ablakot, mielőtt még elkezdődne az igazi tél, ilyenkor még, mikor kicsit jobb az idő, nem gond, ha egy kis ideig nincsen bent az ablak.

Sokat járok éppen ezért kisgyerekes házakhoz. Sokszor, csak akkor gondolnak bele a szülők az ilyen “apróbb” hiányosságokba, amikor gyermekük születik és rájönnek, neki nagyon nem tesz jót, ha nem megfelelő az ablak, a nyílászárók szogetelése.

Éppen ezért ebben az időszakban, mikor az első hidegebb napok beköszöntenek, elég sok megrendelést szoktunk kapni.

Annyi gyerekes háznál voltam mostanában, hogy eszembe jutott, milyen volt, mikor a húgom első gyerekének mentünk babakocsit venni.

Viszonylag nagy köztünk a korkülönbség, ezért, mikor neki gyereke született, akkor már javában mindenki online igyekezett vásárolni. Mi mégis inkább a hagyományos módszerhez ragaszkodtunk egészen addig, amíg valamelyik kínai rendelős oldalonmeg nem látta élete babakocsiját.

Sokat hallottunk már arról hogy persze onnan mindent olcsóbban meg lehet venni, hogy nem is olyan nagy átverés, ezért én is áldásomat adtam rá, na meg mégiscsak az Ő gyereke fog benne utazni, nekem mindegy volt, hogy mit vesz.

Én csak örültem neki, hogy nem kellett vele több boltba mennem és mégtöbb babakocsit megnéznem.

Egészen addig tartott az öröm, amíg meg nem érkezett a babakocsi és rá nem jöttünk, hogy azért volt olcsó, mert elég gagyi.

A babakocsik lehetnek egyébként egészen légáteresztő, nem éppen tartós anyagból is, ezek nyáron nem jelentenek gondot, de télen, vagy rosszabb idő esetén akár meg is fázhat a gyerek, ha nem jó a babakocsi anyaga. Az is fontos, hogy legyen benne UV szűrő, hogy antiallergén legyen, hogy könnyen össze lehessen csukni, ne legyen nagy a súlya, de emiatt ne valami gyenge anyagból készüljön.

A babakocsik fontosak, hiszen, ha jól választ az ember, akkor egy teljes gyermekkort ki lehet bírni egy kocsival. Persze, ha tényéeg jól választunk, akkor akár több gyereket is túl tud élni egy babakocsi.

A kínai oldal annyira nagy csalódás volt, hogy a magyar rendelős oldalaktól is egy életre elment a húgom kedve.

Pedig megtalálta a babaverda.hu oldalt, és azon pedig a babakocsit, ami szerelem volt első látásra.

Mikor a babakocsik között nézelődött, akkor talált rá egy olyan multifunkciós babakocsira, ami minden feltételének megfelelt. Az itteni babakocsik mind nagyon magas minőségben készültek, antiallergén anyagokból vannak, kellően vastagok a szövetek, tartós , de könnyű a váz, a legtöbben még rázkódáscsillapító is van, az UV szűrő pedig alapvető tartozék.

De hiába volt nagyon jó híre az oldalnak, nem merte megrendelni a kiszemelt kocsit, hiszen elég nagy bukás volt a másik kocsi, amit az interneten rendelt.

Végül úgy döntöttem, hogy elég volt, nem nézem a keserű képét, ahogy áhítozik a babakocsik után, autóba ültünk és elmentünk a cég boltjába.

Sejtettem, hogy azért egy ilyen jó hírnevű babakocsi webshop nem lesz átverés, de a saját szemünkkel is megbizonyosodtunk róla. A babakocsik minőségét is megnéztük, és minden pontosan olyan volt itt, mint a leírásban, megérte volna inkább online rendelni. Volt is készleten abból a babakocsiból, amit a húgom kinézett, így azonnal meg is tudtuk venni.

A babakocsik közt is igazi szuper járgány volt ez, hiszen nem csak mózeskosár, hanem autós ülés és sport babakocsi is volt egyben, vagyis ennyi mindent adtak hozzá, hogy ne kelljen másikat venni, amíg ki nem növi a kocsit a kicsi.

Annyira jó babakocsit sikerült vennünk, hogy 3 gyerek sem tudta kivégezni, mind a hármuk ugyanezt használta. A babaverda.hu pedig azóta is egy megbízható, prémium babakocsikat forgalmazó cég.

Ez a kis történet a szelelő ablakokról jutott eszembe, hiszen amikor a húgom a rossz babakocsit először meglátta, egyből el is kiáltotta magát, hogy szelel. Azóta nem is felejtem el az arcát, annyira csalódott volt. Aztán persze megtalálta a legjobb babakocsit, amit csak kívánhatott, szóval végül minden a lehető legjobban alakult.

babakocsik
babakocsik