Szeretem tudni mit kapok a pénzemért, máskülönben az csak ablakon kidobott pénz

Sokan vannak, akik megfontoltan vásárolnak. Én is ezt a csoportot erősítem, hiszen a keményen megdolgozott pénzemet nem szeretném az ablakon kiszórni csak úgy. Így, ha vennék valami nagyobb értékű dolgot, vagy igénybe vennék valamilyen szolgáltatást, akkor mindig nagyon körbejárom előtte az érintett terméket, szolgáltatást. Árajánlatokat, véleményeket kérek, és ezt a kis kutatómunkát követően döntök csak. Anno így tettem az ablakcserénél is, most pedig hasonlóan zajlott minden, amikor egy plasztikai beavatkozás miatt kerestem egy magánrendelést. Végül ajánlások révén jutottam el a https://plasztika.info.hu-ra, ahol megismerkedhettem Dr. Kelemen Ottóval és magánpraxisával, annak a történetével, valamint a doktor úr részletesen leírásai alapján rengeteg beavatkozás, kezelés menetével, jellemzőivel. Eleinte még egy kicsit a bőség zavarát éreztem. Rengeteg kezelést láttam megemlítve. Én az arcplasztika miatt kerestem egy plasztikai sebészt, mivel nem vagyok elégedett egy-két dologgal. Sajnos van egy kis tokám, ami nagyon zavar, illetve lassan egyre több ránccal gazdagodik az arcom, pedig rendszeresen ápolom a bőröm és figyelek az egészségemre. A ráncokkal még csak.csak boldogulok egyelőre, de vannak “harcok”, amiket egyedül már nem tudok megvívni. Ez a toka probléma pedig pont ilyen.

Mi az a Belkyra tokakezelés?

Szerencsére a https://plasztika.info.hu oldalon, rátaláltam a Belkyra tokakezelésre. Különösen tetszett, mivel mint kiderült, nem szükséges semmilyen műtét. A kezelés lényege ugyanis az, hogy egy zsírbontó hatású anyagot injekcióznak be a tokába, az áll alatti zsírpárnába. Ez a kezelés több kúrából áll. Nagy örömmel olvastam a doktor úr által leírtakban, hogy ez az anyag, amit befecskendeznek természetesen is előfordul a szervezetünkben. A kezelés 20-30 percet vesz igénybe és 4-5 hetente végzik el. A kezelést követően van néhány szabály, amit be kell tartani. 5 napig tilos bármilyen eszközös kozmetikai kezelés, illetve a nyak masszírozása. A sport, szauna és szolárium sem javasolt legalább egy hétig. Természetesen, mint minden beavatkozásnak, ennek is vannak mellékhatásai. A leggyakoribbak közé a duzzanat, bőrpír, kisebb véraláfutások, érzékenység, enyhe viszketés és enyhe diszkomfort érzet tartozik.

Engem ez a néhány említett kellemetlenség nem rémített meg, hiszen a szépségért meg kell szenvedni, és bevallom, hogy ennél nagyobb szenvedésre számítottam. Kellemes csalódás ért a kezeléssel kapcsolatosan. Már csak egy dolog maradt hátra, hogy megérdeklődjem, körülbelül milyen kötségekkel kellene számolnom. Mivel ez nem volt feltüntetve, ezért írtam egy e-mailt nekik, hogy kicsit még tájékozodjak ezzel a tokakezeléssel kapcsolatban. Remélem azzal is elégedett leszek, és akkor már bele is vághatunk a “közös munkába”.