Műanyag Nyílászáró

Műanyag nyílászárók

 

Köszönhetően a modern gyártási technológiáknak, a német Aluplast műanyag nyílászárók tökéletesen megfelelnek azoknak az elvárásoknak, melyek nélkülözhetetlenek egy kiváló ablak vagy ajtó esetében.

 

Ha egyszeri befektetésnek szeretné tekinteni otthona új ablak, illetve ajtó vásárlását, az Aluplast termékek kiválóak, hiszen minőségüknél és ár-érték arányuknál fogva magasan az élen járnak!

 

Kiemelkedően jó hőszigetelés és hangszigetelés!

Ez a két legfőbb kritérium, melyeknek általánosságban meg kell felelniük, hiszen a mai energia árak mellett nem engedhetjük meg, hogy a meleg kiszökjön a lakásból, ezáltal az utcát fűtve és észrevétlenül szórva a pénzt. A magyar gyártású, műanyag nyílászárók esztétikai, műszaki, hőtani és hang, illetve hőszigetelési szempontokból is magasan az élen járnak. Megbízható összetételük által sokáig jó szolgálatára lesznek a tulajdonosoknak, még intenzív használat esetén is, hiszen kialakításuknál odafigyeltek a gyakori használat során bekövetkező esetleges elkopások elkerülésére.

 

Többféle ár kategória megtalálható a kínálatban, melyek a mindenkori igényeknek megfelelően, kétrétegű és háromrétegű változatok is rendelkezésre állnak, de biztonsági üvegezést is kérhet a körülményekhez mérten. Lehetőség van továbbá fokozni különböző eljárásokkal a műanyag nyílászárók hőszigetelési képességeit, melyekről a termékek kínálatában olvashat bővebben.